vet verliezen door bevriezing

vet verliezen door bevriezing

Thermo cryolipide

9 May, 2014 door

Thermo cryolipide is een andere benaming voor cryolipolyse.

Mensen vinden beide termen over het algemeen moeilijk om meteen goed uit te spreken. Maar belangrijker om te weten is dat met beide termen vet bevriezen wordt bedoeld. Alleen de vetcellen in het onderhuidse vet kunnen met thermo cryolipide ofwel cryolipolyse worden vernietigd.

Wordt thermo cryolipide al lang toegepast?

Thermo cryolipide voor figuurcorrectieIn 2009 is de ontdekking is gedaan dat vetcellen kunnen worden vernietigd door deze te bevriezen. De jaren erna zijn er diverse apparaten ontwikkeld om via thermo cryolipide dit doel te bereiken. Het is een methode die inmiddels met succes is toegepast bij duizenden mensen wereldwijd. Een thermo cryolipide behandeling staat ook bekend als cryolipolyse behandeling. Hoewel de resultaten verschillen van persoon tot persoon, kunnen de meeste mensen een thermo cryolipide behandeling ondergaan.

Thermo cryolipide als methode voor figuurcorrectie

Het bevriezen van vetcellen is een manier om een figuurcorrectie toe te passen. Door de vier behandelkoppen van de Coollipo Twin te plaatsen op het te behandelen gebied, worden de vetcellen afgekoeld tot vier graden Celsius. Deze kristalliseren en ondergaan een zogenoemde gecontroleerde celdood.

Thermo cryolipide in combinatie met levensstijl

Wanneer iemand een ongezonde levensstijl heeft, zullen de resultaten van cryolipolyse minder zijn. Wanneer iemand op zijn voeding let en een beweegpatroon dat daarbij aansluit, dan worden de beste resultaten behaald. Het is belangrijk dat iemand voldoende water drinkt iedere dag. Dit heeft te maken dat voldoende drinken het proces ondersteund voor het afvoeren van de gedode vetcellen.