vet verliezen door bevriezing

vet verliezen door bevriezing

Cryolipolysis

Cryolipolysis is het Engelstalige woord voor cryolipolyse.

Cryolipolysis ofwel cryolipolyseZowel cryolipolysis als cryolipolyse komen oorspronkelijk uit het Latijn en zijn eigenlijk twee woorden: Cryo en lipolyse. Ofwel betekent dit zoiets als ‘met koeling vet verwijderen’. Cryolipolysis is uitgevonden in Amerika. Het gecontroleerd afkoelen van vetcellen in het onderhuidse vet teneinde deze te vernietigen. Op deze manier kan een figuur corrigerende behandeling worden uitgevoerd.

Cryolipolysis voor vet verwijdering

Cryolipolysis is een non-invasieve manier om het afbreken van vetcellen te realiseren. De wetenschappelijke principes zijn aan de universiteit van Harvard ontdekt door Dieter Manstein en Rox Anderson. In laboratorium omstandigheden hebben deze doktoren met hun team aangetoond dat vet weefsel in het onderhuids vet van nature vatbaar zijn om aangetast te worden door koude.

Cryolipolysis heeft de volgende effecten:

  • Cryolipolysis veroorzaakt een natuurlijke, gecontroleerde cel dood van vetcellen.
  • De aangetaste vetcellen worden op natuurlijke wijze opgeruimd door het lichaam.
  • De restanten van de gedode vetcellen worden via het lymfe systeem getransporteerd om te worden verwerkt. Op eenzelfde soort manier als het vet in voedsel.

Bij cryolipolysis wordt op gecontroleerde wijze voor een langdurige periode (60 minuten) vetcellen gekoeld. Dit resulteerd in vet verlies in het onderhuids vet. Een cryolipolyse behandeling wordt uitgevoerd in kuurvorm van drie behandelingen.

Voor de beste resultaten met cryolipolysis moet iemand wel op zijn eten letten. Wanneer iemand dat niet doet, zal het een negatieve invloed hebben op de uiteindelijke resultaten. Het moet niet verward worden met een manier om af te vallen. Cryolipolysis is een manier om een figuurcorrectie uit te voeren. Wanneer iemand wil afvallen, zal dat hoofdzakelijk in de onderste vetlaag zijn. Deze vetlaag zit het dichtst op de spiermassa. Het onderhuidse vet is hardnekkig vet dat maar niet weg lijkt te gaan. Zelfs niet wanneer iemand gezond leeft en voldoende beweegt. Hiervoor kan cryolipolysis uitkomst bieden.

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Hiermee kan een figuur corrigerende behandeling worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen.

Lees verder »

Lees meer over cryolipolyse ervaringen van onze klanten. Cryolipolysebehandeling.nl heeft inmiddels honderden klanten met succes behandeld.

Lees verder »

Heeft u intresse in een cryolipolise behandeling, of heeft u nog vragen? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor een behandeling.

Maak cryolipolise afspraak »