Werkt een cryolipolyse behandeling echt ?

Werkt een cryolipolyse behandeling echt ?

Werkt cryolipolyse echt?

Werkt cryolipolyse echt voor iedereen? De beste resultaten worden behaald als degene die de behandeling ondergaat in balans is!

Het antwoord op de vraag “werkt cryolipolyse echt” moet gezocht worden in de individuele situatie van een klant. Denkt u echt dat er een goed resultaat behaald gaat worden, als u zich iedere dag aan het volproppen bent met junk food? In veel gevallen werk cryolipolyse echt, maar alles moet kloppen om tot het beste resultaat te komen.

Werkt crylipolyse echt voor mij?

Het antwoord op uw persoonlijke vraag wordt vastgesteld tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Als uit dit gesprek blijkt dat u geen geschikte kandidaat bent, krijgt u van ons een negatief advies. Wij willen graag tevreden klanten voor onze cryolipolyse behandelingen. Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring en kunnen goed inschatten bij wie de beste resultaten behaald worden.

Werkt cryolipolyse echt zonder dieet?

Wanneer iemand de afgelopen zes maanden in gewicht stabiel is of dalende, kan er groen licht gegeven worden voor een cryolipolyse behandeling. Wanneer iemand niet stabiel is in het gewicht of aan het stijgen is, dan zal er een negatief advies gegeven worden om te starten met de cryolipolyse behandeling. De omstandigheden worden door ons grondig onderzocht. Op de vraag: Werkt cryolipolyse echt zonder dieet? Kan dus geantwoord worden JA. Echter zijn de resultaten minder zichtbaar. Aangezien cryolipolyse een figuur corrigerende behandeling is, wil men resultaat zien. Omdat dit bij iemand die in gewicht aan het stijgen is minder zichtbaar zal zijn, geven wij een negatief advies. Wel zullen wij tips geven om het gewicht onder controle te krijgen.