vet verliezen door bevriezing

vet verliezen door bevriezing

Liposuctie alternatief

Veel mensen zoeken naar een liposuctie alternatief. Cryolipolyse is hierop het antwoord bij uitstek.

Voor een liposuctie alternatief kunt u met cryolipolyse vetcellen bevriezen. Deze non-invasieve methode waarbij tevens geen narcose nodig is, hebben inmiddels duizenden mensen hun heil gezocht. Voor de meeste mensen is liposuctie een brug te ver. Het feit dat men onder narcose moet om de liposuctie behandeling te ondergaan stemt velen niet tevreden. Daarbij moet een patiënt ook nog accepteren dat er gesneden gaat worden en het lichaam een flinke dreun krijgt. Voor iedereen die opzoek is naar een lopisuctie alternatief, is cryolipolyse een prima oplossing.

Liposuctie alternatief voor iedereen!

Bij liposuctie moet men rekening houden met een herstel tijd van minimaal zes weken. Daarnaast moet er gedurende die periode een compressie broek gedragen worden. Bij cryolipolyse loopt u na de behandeling de deur uit en kunt u de orde van de dag hervatten! Dat vinden onze klanten erg fijn. Daarnaast kunt u prima resultaten behalen met cryolipolyse. Natuurlijk moet u wel begeleid worden want een cryolipolyse traject duurt 4,5 maand. Het geeft dus niet directresultaat zoals liposuctie, dat moet er eerlijk bij vermeld worden. Echter, geen narcose en geen invasieve handelingen maakt cryolipolyse voor veel mensen een prima liposuctie alternatief.

Cryolipolyse als alternatief voor liposuctie

Bij liposuctie worden vetcellen door middel van een chemisch proces verhit en afgezogen. Bij cryolipolyse worden vetcellen gekoeld die vervolgens een gecontroleerde celdood ondervinden. De vetcellen fragmenteren en worden door de witte bloedlichaampjes op geheel natuurlijke wijze afgevoerd door ons systeem. Op deze wijze kan er een resultaat verwacht worden van 3 tot 12 centimeter reductie van de onderhuidse vetlaag. Zonder een gezond dieet krijgt u een negatief advies om een cryolipolyse behandeling kuur te ondergaan.