vet verliezen door bevriezing

vet verliezen door bevriezing

Cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse behandeling: het veilige alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse behandeling voor een slank figuurBij een cryolipolyse behandeling worden vetcellen afgekoeld tot 4 graden. Hierdoor zullen vetcellen kristalliseren en via een gecontroleerde vetceldood op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Deze gepatenteerde ontdekking is in 2009 gedaan in Amerika. Sinds die tijd zijn er diverse cryolipolyse behandeling apparaten op de markt gekomen. Wij werken met de Coollipo Twin; De Coollipo heeft onder andere een medische klasse II certificering; Dat houdt in dat de Coollipo Twin is onderworpen aan de meest strenge tests op het gebied van veiligheid en resultaat.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Een cryolipolyse behandeling begint altijd met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt vast gesteld of er geen contra-indicaties zijn. Mensen met bijvoorbeeld een wond of huidbeschadiging in het te behandelen gebied, mogen op dat moment niet behandeld worden. Vervolgens wordt vastgesteld of een cryolipolyse behandeling voor u veilig is. Daarna gaan wij kijken of een cryolipolyse behandeling in uw geval ook nuttig is. Wij geven een eerlijk advies, op basis van uw persoonlijke situatie. Er wordt met een geavanceerde weegschaal een meting verricht waar wij onder andere uw gewicht, vetpercentage en lichaamsvochtpercentage gaan meten. Daarnaast wordt een mechanische meting gedaan met een meetlint.

Welke resultaten geeft een cryolipolyse behandeling?

Een cryolipolyse behandeling wordt altijd in kuurvorm gedaan van drie behandelingen, waarbij er iedere zes weken een behandeling volgt van zestig minuten. Voor iedere behandeling wordt u gemeten en gewogen, zodat inzichtelijk wordt gemaakt wat de behaalde resultaten zijn. Wij hebben inmiddels honderden mensen met succes behandeld, lees hierover meer op onze cryolipolyse ervaringen pagina. Hoewel resultaten per persoon verschillend zijn, kunt u een resultaat verwachten van 3 tot 9 centimeter rondom bijvoorbeeld de buik.

Maak nu een afspraak voor een cryolipolyse behandeling!

Wilt u graag een figuur corrigerende cryolipolyse behandeling? Neem dan nu contact met ons op om een gratis en vrijblijvend intake gesprek in te plannen.

Lees meer om het antwoord op de vraag “werkt cryolipolyse echt?” te weten te komen. Resultaten verschillen per persoon. De juist omstandigheden maken het verschil.

Lees verder »

Lees meer over cryolipolyse ervaringen van onze klanten. Cryolipolysebehandeling.nl heeft inmiddels honderden klanten met succes behandeld.

Lees verder »

Heeft u intresse in een cryolipolise behandeling, of heeft u nog vragen? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor een behandeling.

Maak cryolipolise afspraak »