Buikvet wegkrijgen met een cryolipolyse behandeling. Buikvet wegkrijgen is mogelijk met de juiste apparatuur.

Buikvet wegkrijgen met cryolipolyse

Buikvet wegkrijgen

Wilt u graag ongewenst buikvet wegkrijgen?

Buikvet wegkrijgen met cryolipolyse

Met cryolipolyse kunt u buikvet wegkrijgen. Deze methode kan in het onderhuids vet tot 22% reductie in vetcellen realiseren na 1 behandeling. Op deze manier is het mogelijk om een figuur corrigerende behandeling uit te voeren. Als het weer zomer wordt realiseren veel mensen zich dat zij niet gelukkig zijn. Zij koesteren een wens om met een broekmaat of twee minder door het leven te gaan. Een cryolipolyse behandeling kan dan uitkomst bieden. Het is een veilige methode en bovendien kan het prachtige resultaten opleveren.

Wanneer moet ik starten?

Buikvet wegkrijgen met cryolipolyseIn tegenstelling tot liposuctie werkt cryolipolyse anders. Buikvet wegkrijgen door het bevriezen van vetcellen werkt in kuurvorm. Het zijn drie behandelingen waarbij er iedere zes weken een behandeling volgt. Na de eerste behandeling duurt het twee tot drie weken voordat de eerste resultaten zichtbaar kunnen worden. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om de gedode vetcellen af te voeren. Zodra de tweede cryolipolyse behandeling gedaan wordt is het effect van de eerste cryolipolyse behandeling nog gaande. Er treedt dus een stapeleffect op. Nu zullen de effecten steeds zichtbaarder gaan worden. Dit zelfde stapeleffect is ook aanwezig van de tweede naar de derde en laatste cryolipolyse behandeling. Dus buikvet wegkrijgen voor de zomer is mogelijk. Maar het is wel een traject van 4,5 maand en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

Is cryolipolyse iets voor mij?

Bijna iedereen kan buikvet wegkrijgen met een cryolipolyse behandeling. Wel wordt er tijdens een intake gesprek vragen gesteld om te kijken of er geen contra-indicaties zijn. Verder kunt u van Cryolipolysebehandeling.nl een eerlijk advies verwachten om wel of geen cryokuur te gaan doen. Wij kijken onder andere naar uw leefpatroon en zullen advies geven om tot de best resultaten te komen.

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Hiermee kan een figuur corrigerende behandeling worden uitgevoerd bij mannen en vrouwen.

Lees verder »

Lees meer over cryolipolyse ervaringen van onze klanten. Cryolipolysebehandeling.nl heeft inmiddels honderden klanten met succes behandeld.

Lees verder »

Heeft u intresse in een cryolipolise behandeling, of heeft u nog vragen? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor een behandeling.

Maak cryolipolise afspraak »